Cum putem obtine suc din orz verde?

Să vedem cum Back To Basics iarba de grau Juicer va ajuta să preia controlul de sănătate și vitalitate ta …

Iarba de grâu conține multe ingrediente care sunt vitale pentru mentinerea sanatatii si de fitness noastră și a fost adesea numit mare vindecător Naturii.

Pentru mai multe informatii despre orz verde: http://www.cerasus.ro/orz-verde-puterea-naturii/

orz-verde-1

Iarba de grâu este un cunoscut ca o iarba de cereale, împreună cu lucernă și orz verde și au fost utilizate de mulți ani pentru a stimula și a sănătății și crește vitalitatea.

Are foarte putine calorii, grăsimi sau colesterol periculos, dar o multime de proteine. Iarba de grâu are toate cele opt aminoacizi, care sunt esentiale pentru o sanatate buna.

Iarba proaspăt grâu are multe proprietăți antioxidante și a fost folosit ca o terapie alternativă cancerului. Iarba de grâu curăță organismul și ajută la scăderea în greutate.

Back To Basics iarba de grau Juicer Review

Back to Basics iarbă de grâu Juicer este un storcator manivela din greu purta oțel inoxidabil grele.

Acesta include un ecran, piston și pâlnie și melcul din oțel inoxidabil, combinate cu controale de presiune care poate fi ajustat pentru presiune maximă, asigură presiunea furnizată va stoarce fiecare bit un suc posibil de iarbă de grâu.

Back to Basics Juicer poate fi, de asemenea, utilizat pentru stoarcerea fructelor moi, fructe de padure si alte tipuri de ierburi si legume cu frunze.

Simplitatea designului de Back To Basics iarba de grau storcator face pentru o curățare ușoară și poate fi complet demontat și fiind realizate din oțel inoxidabil de calitate nu va rugini.

Mânerul are un capac cherestea pentru confortul dumneavoastră și ușurința de utilizare. Acest storcător versatil poate fi montat pe o masă, banc de bucătărie sau orice alt spațiu de lucru. Acesta poate fi lasat acolo permanent sau luat și depozitate afară de site-ul până la următoarea utilizare.

Amintiți-vă, atunci când te-ai uitat bunica ta a efectua sarcini manuale, cum ar fi stoarcere un portocale și lămâi? Gândiți-vă la modul în care am fost rasfatata de toate mod contra și dispozitive electrice.

Cum a pierdut suntem în timpul penelor de curent, atunci când nu putem face nimic? Sau te-ai gândit vreodată de a conserva puterea și de a face lucrurile în felul bunica utilizate pentru?

Ei bine, Back to Basics Juicer este doar un lucru, fiind un storcator manual, este mare de a utiliza atunci când nu există nici o putere, campinguri turistice sau de natura ta să scape.

Back to Basics storcator cantareste doar 7 kilograme și vine cu o garanție de 5 ani.

Achiziționați un Back to Basics iarba de grau storcător de fructe și niște iarbă de grâu proaspăt astăzi și veți fi sigur că trupul tău te va iubi pentru asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *