Lucerna verde ne ajuta sa devenim tineri din nou!

Cultivarea lucerna verde nu este cu siguranță cea mai ușoară corvoada pe listă și este nevoie de un pic de timp și dăruire pentru a face munca de proces pentru tine. Trebuie să fii pacient și dispuși să se ocupe de un pic de dezamăgire în cazul în care doesnt destul de mers cum ai vrut să. Există o serie de pași pe care trebuie să le urmeze pentru a dezvolta cu succes lucerna verde si Id-ul vrea sa le explica de ce. Când le-ați reușit să crească lucerna verde pe cont propriu, fie veți putea face toate sucurile de lucerna verde care inima mica ta doreste.

Primul pas de creștere lucerna verde este de a obtine semințe, dacă havent făcut-o deja. După ce le-ați obținut semințe, veți dori să înmugurească semințele în apă, timp de 6 până la 12 ore. Dacă doriți pentru a crește numărul de semințe care încolțesc, puteți folosi un pic de calitate alimentară H202.

lucerna-verde-1

În al doilea rând, de a crea un amestec 50/50 de organice din sol și mușchi de turbă și introduceți acest amestec într-o tavă de semințe. Această tavă va fi folosit ca plantate pentru lucerna verde și va trebui să fie la o grosime de 1 cm, pentru ca lucerna verde dumneavoastră să crească pe deplin. Puteți găsi tăvi de semințe doar despre oriunde vă puteți gândi, și de multe ori le puteți obține gratuit dacă theyve fost reciclate. Daca nu aveti o tava de semințe, aveți posibilitatea să utilizați o tavă cantină și care va funcționa bine.

În al treilea rând, atunci când le-ați luat tava pregătită și le-ați luat ca multe semințe încolțite cum credeți că puteți obține, eventual, răspândit semințele în solul de pe tava de semințe. Veți dori să vă asigurați că semințele nu se suprapun, deoarece acest lucru va perturba procesul de creștere. OK sa în cazul în care se ating. Acest lucru nu va afecta orice parte a procesului de creștere.

Al patrulea pas este de a presara mușchi de turbă peste semințele, până când toate sunt complet acoperite. Acest lucru va permite semințele să germineze în mod corespunzător și să crească la capacitatea lor maxim. Odată ce ați luat sămânța complet acoperit, apă toată tava, dar fii atent să nu deranjeze semințe și mușchi de turbă.

În cele din urmă, cel mai simplu pas este de a pune pur și simplu tava în lumina soarelui indirect de 7 până la 10 zile și de apă cum vedeti este necesar. Cantitatea de timp în care iarba necesită pentru creștere poate varia în funcție de factori cum ar fi temperatura camerei, cantitatea de lumină, și frecvența de udare. Când iarba este de aproximativ 7 cm inaltime, este gata pentru recoltare. Se taie iarba ca este nevoie, dar asigurați-vă că nu taie prea multă iarbă ca acesta să poată crește din nou. Când aveți suficient de iarba, suc și bucurați-vă! Asta e tot acolo este prea ea și când le-ați însușit cu succes arta de a lucerna verde în creștere, veți avea o sursă nesfârșită de a se bucura zi de zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *