Storcator de lucerna verde – cum il putem alege?

Storcător sănătoși, la prețuri accesibile manuale lucerna verde storcator. Caracteristici și specificații storcator sanatos este cel mai usor, mai eficient și mai accesibil storcator lucerna verde manual disponibile mai mulți oameni știu despre beneficiile pentru sănătate extinse de stoarcere, dar nimeni nu se bucură de procesul de înființare a storcătorul de fructe și cel mai rău de toate, curățenie după aceea. Storcator sănătoasă este robust, eficient, și cel mai bun din toate, ușor de utilizat și curat! Conceput pentru a se ocupe de verdeturi Există două tipuri de Storcătoare de pe piață astăzi. Centrifuge și masticating (în sensul de a zdrobi și stoarce). Principalul beneficiu al unui storcator masticating este că acesta strivește fructele si legumele, spre deosebire de tocare-le ca storcător centrifugal dumneavoastră medie are. Acest proces de strivire și stoarcere extracte de mai mult suc și, de asemenea, are mai puțină căldură construi decât de mare viteza la care lucra Storcătoare centrifuge, care distruge enzimele si alte elemente nutritive vitale. Storcător de fructe sănătoase produce un suc sănătos! Ați încercat vreodată să legume suc cu frunze, cum ar fi patrunjel, spanac sau chiar varză într-un storcător centrifugal? O buna parte din ea se pierde și chiar trece prin ca aceste storcătoare nu au nici capacitatea de strivire. Legumele sunt scumpe azi, în special a celor organice. De ce arunca banii departe de nu extragerea cat mai mult suc si substante nutritive ca posibil de la ei?

lucerna-verde-21

Pro:

1 Foarte compact: Este nevoie de mai puțin spațiu contra / masă decât o farfurie mica. Cele mai multe dintre sistemelor electrice (cu excepția L’Equip mini și Waring JEX 328) sunt porci spațiu majore.

2 Foarte eficient: Storcătoare de suc masticating extrage mai mult suc decat modelele centrifuge. Poate mai important, ei fac o treaba mai buna de strivire pereți dure celulelor de plante și eliberarea enzimelor cred tocată de usturoi, comparativ cu usturoi tocat. (Indiferent daca sunt sau cât de mult beneficiile pentru sanatate adăugate acest rezultat, depinde de ceea ce suc. Este greu pentru a obține informații bun pe acest lucru, dar enzime de plante ajuta de obicei la descompunerea și o mai bună absorbție a nutrienților.)

3 ieftine (Check out Ebay lor pe listă este mai ieftin acolo.) În cazul în care nu doriți să renunțe în sus de la 0 la un storcător de fructe masticating electric, sau nu sunt sigur dacă va lipi de el, în valoare de acesta este o încercare .

4 Ușor de curățat

Contra:

1 Buncărul este un pic mai mic, ceea ce înseamnă că veți fi reîncărcare frecvent. Acest lucru pare a fi problema cu Storcătoare masticating în general (inclusiv sistemul electric), dar Z-stele storcator manual (de asemenea, disponibil pe Amazon, deși la de două ori costul) are un buncăr ceva mai mare.

UPDATE: a se vedea secțiunea efort de mai jos.

2 Așa cum nu am folosit acest destul de mult, eu nu pot spune cât de durabil este, deși se pare foarte greu și bine făcut. (Vârful melc si suprafata se zdrobeste împotriva sunt atât de oțel inoxidabil, iar restul este din policarbonat.)

Stoarcerea efort:

Întoarcerea mânerului: efort pentru legume cu frunze, foarte putin efort pentru morcovi si legume ferme, cu condiția să le taie în bucăți mai mici pe primul loc. Nu vă așteptați să fie în măsură să arunce un morcov întreg sau ridiche în. Recenzent care susține că aveți nevoie pentru a fi un halterofil de a transforma acest lucru a fost amuzant, dar salbatic pe marca.

UPDATE: Destul de curios, pe încercarea de varză roșie, gemetele storcator, esp. cu piese largish. Am observat că efortul stoarcere este destul de sensibil la dimensiunea de piese cu piese micute, nu numai că este mai puțin de strungarie efort necesar, dar produsul nu are nevoie de nici împinge. Acest lucru vă permite să se hrănească și manivelă mânerul în același timp, ceea ce face procesul mai rapid.

Toate în toate, deși, acest idiosyncracy conteaza ca un punct negativ, iar eu sunt scăderea de rating meu de 4 stele.

UPDATE 2: Când stoarcere varza, burniță un pic de ulei de măsline peste varza tocata aceasta elimina complet gemetele (care se întâmplă din cauza frecării între frunzele elastice și corpul storcator).

Curățarea: mai bine decât sistemul electric în acest departament, din cauza mai puține piese și un design mai simplu. Clar este o parte importantă a stoarcere efort, asa ca am conta acest lucru ca un profesionist.

De taiere: Pentru legume ferme, va trebui să le taie în bucăți mai mici (nu julienne perfectă necesar, doar un cotlet rapid, neglijent ar face.) Chiar și așa, aceasta adauga un pic de efort, deci, dacă doriți în primul rând la suc de legume ferme, ar trebui să se uite la un electric.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *