Alegerea unei formatii pentru nunta ta

Nunti americane au parcurs un drum lung în ani. Într-o societate care este format din oameni de la atât de multe culturi diferite, un stil de viaţă, religii şi fundalurile, nu este o surpriză că tradiţiile ceremonia de nunta sunt ca extrem de diferite, de asemenea. Muzica de nunta nu este o excepţie. La ceremonia de sine în atmosferă de petrecere de recepţie, muzica de nunta stabileşte tonul pentru eveniment.

84fd637f-aa6e-4896-9bbc-934f5af15175

Muzica de nunta tradiţionale:

 

La cele mai multe nunti ne putem aştepta să auzi selecţiile pe care au ajuns să fie cunoscut ca muzica de nunta traditionala. Titluri ca Ave Maria, Menuet din Don Giovanni, şi, desigur, cor de mireasă şi mireasa martie au fost mult timp muzica standard pentru o nunta. Ceremonii religioase în special pot include corale ca Amazing Grace şi un evreu de nunta aproape întotdeauna include o hora dansat la un potpuriu de melodii ca Hava Nagila şi Siman Tov U Mazeltov.

 

Muzica de nunta traditionala deţine un loc special in inimile noastre, şi mulţi cred că o ceremonie de nunta este incomplet fara ea. Cuplul trebuie să decidă dacă sau nu să utilizeze muzica de nunta traditionala ceremonie, precum şi cât de mult de a utiliza. În cazul în care această parte din tradiţia de nunta este important pentru tine, apoi muzica de nunta tradiţionale este mod de a merge.

 

Muzica de nunta moderne:

 

Cupluri de multe ori va renunţa selectii de muzica nunta traditionala şi în schimb includ muzică modernă sau populare la ceremonia de nunta. Această practică este atât de comună că unele titluri devin selecţii de cântec tradiţional de nuntă ei înşişi. Nu este neobişnuit să auzi când un bărbat iubeşte o femeie, întotdeauna şi pentru totdeauna, sau te vor întotdeauna iubesc cântate, efectuat, sau jucat la nunti azi. Adesea mai modern titluri ca acestea vor apărea într-o ceremonie împreună cu muzica de nunta mai tradiţionale.

 

Muzica de nunta avangarda:

 

Ca schimba atitudinile oamenilor şi diferite forme de ceremonii de nuntă au loc, alegerea de muzica de nunta schimbă frecvent dreptul împreună cu ei. Ocazional, cupluri vor alege muzica pentru nunta lor, care reflectă diferenţa puternic de personalităţi lor şi de a face o declaraţie de unic şi îndrăzneţ. În timp ce dumneavoastră ceremonia de nunta este în primul rând pentru cuplu căsătorim, este important să ne amintim că este un eveniment la care au participat membrii familiei dumneavoastră, precum şi. În timp ce aţi putea dori să facă o impresie pe invitatii tai cu alegerea dumneavoastră de muzică, încă mai trebuie să fie prudenţi să nu ofensa dumneavoastră bunicile respective. Ca atare, o selecţie de un artist ca Marilyn Manson nu pot fi adecvate pentru o ceremonie de nuntă. Aceasta nu înseamnă că alegerile tale muzica de nunta sunt limitate la tradiţionale clasice sau cântece de dragoste sappy. O dată, am participat la o nunta foarte avangardă în cazul în care trei cupluri s-a căsătorit în ceremonia de aceeaşi. Acesta a fost un eveniment frumos şi a fost făcut memorabile de alegerea lor de muzica. Cuplurile strode în jos pe culoar cu sunete de Pink Floyd semne de viaţă, o piesa instrumentala de pe album A momentane Lapse de motiv. A fost o ceremonie de nunta, care voi aminti pentru totdeauna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *