Cele mai folosite utilaje de panificatie

Coacerea este o artă de a face soiuri diferite de prăjituri, cookie-uri, plăcinte, tarte, briose, biscuiti, Shortbreads și alte produse de patiserie. Alegerea echipamentului adecvat pentru orice afacere este foarte important.

img18079Dacă sunteți în panificație comercial, este esențial pentru tine de a avea cunoștințe de panificatie-unelte. Ele sunt foarte diferite de instrumente utilizate în zonele de bucătărie acasă. Echipament pentru brutarie comercial este special de proiectare pentru a face față cu o cantitate mare de material pentru a pregăti rapid.

Există diverse echipamente de bucatarie sunt disponibile în piață de multe branduri.

Cu toate acestea, este esențial să se cunoască toate persoanele echipamente de panificație, precum și brandurile lor bine cunoscute înainte de a vă decide să procedeze pentru a cumpăra orice echipament de panificatie. Tipuri diferite care de utilaje panificatie sunt necesare pentru a începe o brutărie. Cumpararea dreptul de echipamente pentru orice afacere este important, iar aceasta este și mai gravă în comerțul de panificatie.

Aici sunt cele mai cinci echipamente de panificatie util top, care sunt cele mai utilizate în panificație comercial:

Pâine Riser: Acesta este echipamentul de panificație cele mai obișnuite și arată similar cu un dulap cu o usa de sticla. Este un umidificator cu rânduri de rafturi, în cazul în care aluatul de pâine este plasat să crească. Este esențial pentru orice afacere panificatie pentru a face ascensiunea pâine rapid, astfel încât să poată fi coapte în mod constant și va exista un flux constant de aluat gata-la-make.

Mixere: În general, brutării utilizați mixere uriașe, care sunt cel puțin douăzeci de ori mai mare de mixere interne convenționale. Mixerele care sunt folosite în brutării sunt foarte mari si de obicei stau pe podea. Ele sunt ușor de douăzeci de ori mai mare de un mixer care este utilizat in casa. Aceste mixere sunt construite cu inoxidabil și de aceea sunt foarte durabile. Aici veți găsi mai palete, care sunt utilizate în aceste tipuri de mixere.

Cuptoare: Cuptoarele care sunt utilizate în brutării nu sunt foarte tradițional, fie. Cuptoare de panificație diferă în ceea ce privește aspectul decât cele convenționale. Pâinea și alte elemente sunt puse în bucătărie pe rafturi și produsele sunt fierte repede. Acesta are un cadru temperatură perfectă și de multe ori raft se va roti pentru a oferi produsele de patiserie o chiar de gătit. Acestea arata ca un dulap cu rânduri de rafturi. Pâine, biscuiți, prăjituri, produse de patiserie, clătite, plăcinte, și alte elemente de patiserie sunt puse în interiorul bucătărie pe rafturi pentru a ajuta la gătit repede.

Placi de tăiere: În Utilaje panificatie, panourile de tăiere și tabelele de preparare joacă un rol important. Ele sunt folosite pentru a prepara produsele care urmează a fi coapte. Placi de taiere sunt, în general, făcute din marmură. Acestea sunt de obicei realizate din marmura, pentru că este mai ușor să lucreze aluatul pe. Aceste suprafețe sunt utilizate prin intermediul afară brutărie și pot fi găsite prin faptul bucătărie la brutărie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *