Unde puteti gasi detergenti lichizi ieftini

Furnizarea de curatenie profesionale şi servicii de spălătorie pentru oaspeţi îmbunătăţeşte standard de servicii în hoteluri şi moteluri. Acest lucru este în cazul în care intră produse de detergenti lichizi de rufe premium. Prosoape, lenjerie de pat, de masă şi aşa mai departe, trebuie să fie curăţate în mod regulat şi eficient. Pentru a oferi oaspeţilor servicii de spălătorie eficiente, hoteluri şi moteluri trebuie să stoc de înaltă calitate produse de detergenti lichizi. Cea mai bună opţiune este de cumpărare este de produs janitorial online furnizori care stoc marci diferite de acestea produse de curăţare.

detergenti-8

Soluţii de curăţare puternic pentru Hotel spălătorie

Produse de detergenti lichizi de rufe vin în forme de pudră, lichid şi prăjituri. Ei lasă un parfum plăcut şi delicat pe tesatura. Împuternicite cu un amestec de agenți tensioactivi și constructori, acestea funcţionează bine în toate temperaturile. Produse cu formulări de scut de culoare sunt importante, deoarece acestea împiedică ţesături din ros. Petelor dificile de lucru pentru a elimina cerneala, pastel, vopsea, ruj şi alte semne de suprafeţe.

Ele conţin solvenţi de acţiune rapidă care spăla cu apă şi săpun. Puternic inalbitor detergenţi sunt utilizate pentru a elimina petele de mucegai şi a mucegaiului.

Serie de calitatea spălătorie produsele Detergenti lichizi

Branduri noi şi inovatoare de detergenţi de rufe intra pe piaţă în fiecare zi. Unele dintre produse includ:

+ Detergenţi uscat biodegradabile cu formule avansate, care funcţionează în toate temperaturile să părăsească tesatura mirosind proaspăt şi curat.

+ Bleach detergenti lichizi de rufe lichid şi concentrat lichid de curăţare a soluţiilor formulate cu tehnologie avansată pentru a face mai albi albi şi culori strălucitoare.

+ Ultra puternic pulberi cu pata Transpalete să ridice în condiţii de siguranţă murdaria si petele.

+ Dezinfectante care curata, steriliza şi dezodoriza.

+ Regenerabile săpunuri pe bază de plante, care au nici vopsele, clor înălbitor sau adăugat fosfați curăţa în mod eficient şi sunt blând pe ţesături.

Johnson JohnsonDiversey, Colgate Palmolive, C.P. industrii, şi braţ şi ciocanul sunt denumiri populare în piaţă pentru detergenți de rufe puternic. Mulţi comercianţi online oferim transport gratuit pentru comenzi de peste o anumită sumă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *