Iluminatul stradal cu becuri LED

Spoturi Becuri iluminat stradal sunt cele mai bune solutii de iluminat pentru iluminatul interior în jurul valorii de spatii comerciale. În special pentru clădiri mari, cum ar fi mall-uri, cafenele, multiplexuri, hoteluri, mediul de birou si showroom-uri, acestea vor fi alternativele final care ajuta pentru a salva o mulțime de sus cu privire la cheltuielile cu aptitudini atunci când dau cea mai mare luminozitatea posibil pentru a obține o mai bună precense.

Comparativ cu incandescent regulat și a luminilor fluorescente, becuri cu Becuri iluminat stradal acest tip downlight tind să fie mai eficiente energetic. Oamenii consumă aproape 80% mai puțină energie pentru a furniza egal și, de asemenea, corpuri de iluminat mai bune decat becurile fluorescente. În ciuda acestor taxe vigoarea consumatoare de avion, luminile cu Becuri iluminat stradal oferă încă și mai luminozitatea în comparație cu alte surse.

Cu Becuri iluminat stradal becuri pentru nevoile tale personale comerciale de stil de iluminat, va fi liber de lumini regulate trecerea probleme datorită lumini au difuzat mai devreme. Lumini Regizat sunt gadget-uri pe termen de lungă durată, care ar putea luminozitatea spații continuu timp de până la 10 ori mai mare de ore decât becurile incandescente cu halogen și de 55 de ori mai lungi în comparație cu lumini incandescente. De exemplu, dacă iluminat cu halogen timp cât mai multe ca 5000 oră, plus becurile incandescente aprinde timp de 1000 de ore, în lămpi cu Becuri iluminat stradal dvs. va dura practic de până la 55.000 de câteva ore.

iluminat-stradal-53

Mai mult decât atât cu utilizarea de lumini cu ghid fabricate cu căldură de modele optimizate chiuveta supraveghere termic este rapid în existență și să nu fi nevoie să vă faceți griji cu privire la mai multe pericole care decurg din aceasta cauza condițiilor mai mari.

Adăugat la acest luminile A contribuit sunt de natura consumatori de joasă tensiune care oferă mai multă protecție din vatră și uimi pericole. Ei nu primesc căldură în sus, nici de descărcare de gestiune multa caldura. Acest lucru înseamnă că fanatici de răcire este cu siguranta nu este necesar cu utilizarea de spoturi cu Becuri iluminat stradal. Ei fac de iluminat rece și, prin urmare, indiferent dacă în apropiere de compuși inflamabile, ei nu vor cauza orice pericole periculoase.

Beneficiu suplimentar cu soluții de tip downlight Becuri iluminat stradal este că sunt atât clienților și de mediu în condiții de siguranță opțiuni. Regizat spoturi sunt foarte ușor de instalat și în plus nu scuti nici clorofluorocarburi, care sunt periculoase pentru mediu.

Din cauza tuturor acestor aspecte pozitive abia acum diferite forme de iluminat cu Becuri iluminat stradal ca lumina de stradă cu Becuri iluminat stradal, lumina avalanșă Becuri iluminat stradal, corpuri de iluminat golfuleț, iluminat benzi, corpuri de iluminat de trafic, lumini sub-apă, iluminat inground este preferat pentru o serie de aplicații, prin urmare, fără îndoială că sunt cele mai bune solutii proiectate pentru corpuri de iluminat comerciale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *