Inchirierea unei masini la aeroport

Dacă sunt practic tipul de persoană, apoi te-ar aprecia faptul că puteţi obţine în continuare reduceri pentru inchirieri de aceste zile. Ştim cu toţii că închirierea unei maşini poate merge de a fi accesibile pentru categorică scumpe. Cu toate acestea, există doar atunci când aveţi nevoie să închirieze o maşină şi ai practic nici o alegere, ci să plătească taxa de închiriere de publicitate. Desigur, acest lucru nu înseamnă că nu puteţi obţine redus ratele. Dacă doriţi să au redus taxele de închiriere auto, apoi aici sunt unele dintre modalităţile de a le obţine

1. la începutul rezervare reduceri

O modalitate de a obţine taxele de închiriere auto reduse este de a rezerva şi rezervă devreme. Există companii de leasing auto care oferă acest tip de promo-uri astfel încât să fie sigur de a verifica dacă societatea de închiriere în minte are aceasta oferta de reducere. Precoce rezervare vă oferă, de asemenea, beneficii suplimentare, cum ar fi evitarea graba de vârf sezoane. Deseori, de rezervare devreme, ai, de asemenea, să aibă mai multe opţiuni cu masina face şi model. Va trebui să fie precaut, deşi, ca unele companii de leasing auto poate percepe taxe suplimentare dacă vă întoarceţi maşină mai devreme sau mai târziu decât ora şi data.

autoturism-20

2. long Term reduceri de închiriere

Un alt mod popular de a obţine taxele de închiriere reduse masina este de o masina de închiriere pentru o durată mai lungă. Acest lucru este, de obicei, oferite de companiile de leasing mai mari. De exemplu, dacă rezervaţi o masina de închiriere pentru mai mult de o săptămână sau câteva săptămâni, atunci puteţi instantaneu obţine economii din suma totală de închiriere. În cazul în care te Vezi cu necesitatea de a rezerva o masina pentru un număr de zile, atunci ar fi mai înţelept şi mai eficiente pentru a rezerva toată durata la un moment dat în loc de rezervările de zi cu zi.

3. programe de fidelizare

În afară de termen lung masina de închiriere rezervari, puteţi obţine, de asemenea, taxele de închiriere maşini cu preţ redus de care beneficiază de oferte de programul de loialitate. Dacă utilizaţi frecvent servicii de închiriere auto pentru muncă sau apoi semnarea sub un program de loialitate de afaceri s-ar dovedi a fi destul de practice. Ca un membru de loialitate, veţi obţine automat reduceri sau chiar serviciul de upgrade-uri.

4. VIP membru

Există momente când companii de inchiriere auto au relaţii cu companii şi organizaţii. Verificaţi dacă lucraţi pentru compania oferă membru VIP pentru serviciul de închirieri auto pe care le utilizaţi. Dacă este aşa, atunci puteţi obţine taxele de închiriere auto reduse de fiecare dată când aveţi nevoie de ea. Nu numai asta; VIP membrii obţine, de asemenea, adesea prioritate rezervari si rezervari.

5. sezon de reduceri

Puteţi beneficia, de asemenea, taxelor de închiriere auto reduse prin promotiile de sezon. Acest lucru se întâmplă special în timpul afara orelor de vârf sezoane. Există companii de inchiriere auto, care oferă reduceri care variază de la 5% la un whopping 30% în timpul off de vârf sau speciale sezoane. În afară de reduceri de sezon, puteţi obţine, de asemenea, câteva dolari salvat pentru promo-uri speciale, atunci când vă închiriaţi o maşină pe anumite zone. Zonele în care turismul este încurajat adesea avea aceste tipuri de ons specială pentru turişti, precum şi persoanelor de afaceri. Asiguraţi-vă că pentru a verifica cu compania dumneavoastră preferat de închiriere înainte de a vă rezerva astfel încât vă puteţi maximiza aceste oferte mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *