Vechea mobila din dormitor poate fi inlocuita

Cel mai bun lucru despre vechi de mobila pentru dormitor este noua viaţă poate da. Acesta nu ia mult talent + doar un pic creativitate şi răbdare, dacă nu aţi luat pe un proiect de mobila pentru dormitor înainte.

mobilier-dormitor-10

Accepta această provocare: în loc de a aruncat afară că vechea piept de sertare din camera copilului dumneavoastră, cred că de o nouă utilizare pentru el. Reciclare mobila poate fi o mulţime de distracţie, plus este o modalitate buna de a obţine un aspect nou la o fractiune din costul. Dacă nu sunteţi mulţumit cu produsul finit, începe peste sau da apoi în pentru a achiziţiona o nouă piesă de mobila pentru dormitor.

Cred că despre faptul că vechea piept de sertare. Există un sertar care a rupt? Poate puteţi scoate acel sertar şi de a crea un raft la deschidere. Ar face un stand TV frumos dacă acesta a fost doar un pic mai inalt? Luaţi în considerare înşurubarea finials care le puteţi găsi în magazinul local discount pe jos pentru a crea + picioare + sau + picioare. +

Şi niciodată nu subestima puterea de un strat de vopsea! Vechi de mobila pentru dormitor devine un update rapid atunci când pictate. Dacă vă place aspectul şic ponosit, tatter locuri de muncă vopsea proaspătă un pic de slefuire în jurul colturi si alte domenii de utilizare grele pentru a crea un aspect uzat. Dacă este prima dată pentru a încerca acest mobila pentru dormitor pictura tehnica, investească într-un kit de ieftin, care pot fi găsite la orice magazin de vânzare cu amănuntul.

Dacă sunteţi cu adevărat creativ şi nu se tem să încerce lucruri noi cu mobila pentru dormitor vechi, puteţi crea unele noi accesorii funky pentru casa ta. Utilizaţi un dulap vechi ca un bazin chiuveta pentru baie. Utiliza tablia patului sau scară de un pat twin dimensiune ca partea din spate de o bancă.

Oferind mobila pentru dormitor vechi un aspect nou nu include întotdeauna crearea o nouă funcţie pentru ea. De exemplu, decora şi băga tesatura peste un vechi canapea sau scaun de iubire să-i dea o + slipcovered + uite. Sau, lipiti unele tesatura pe panourile vechi rattan pe masuta de cafea le-aţi avut timp de ani. Tăiaţi-l afară de fierbinte de lipire unor asietă împletite în jurul marginilor şi le-aţi creat un nou look pentru masa.

În cazul în care piesa de mobila pentru dormitor pictat dar doriţi pentru a da un aspect pătat, da it un try. Cele mai multe păduri sunt uşor deposedat de vopsea şi pata pot fi aplicate în culoarea şi intensitatea de alegerea ta. Doar urmaţi instrucţiunile furnizate de producătorul de pata.

Da mobila pentru dormitor lac-uite de popular în ultimii ani un aspect până la data folosind o combinaţie de pictură şi colorare. Pentru a obţine un aspect de piele maro, perie lac mobila pentru dormitor uşor mai întâi cu nisip de hârtie doar suficient de dur până la suprafaţă, astfel vopsea va adera mai bine. Apoi, utilizaţi un grund rosu culoare vopsea spray pe mobila. Odată amorsa se usuca, utilizaţi o pata maro pe bază de ulei şi o pungă de plastic pentru a crea aspectul lucioase. Lucrul cu o suprafaţă mică la un moment dat, folositi un burete + perie + pentru a picta pe pata. Mototoli o pungă de plastic şi deschidere it sus. Apăsaţi sac încrețită pe pata şi matura sac rapid de pe mobila. Mişcare va trage pata în apropiere, crearea de linii asociate cu piele. Kituri sunt disponibile pentru aceasta tehnica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *