Unde gasim cele mai multe locuri de munca?

Medicina este printre cele mai rapidă creştere industrii din America şi în timp ce medicul de loc de munca in timisoara sunt în mare a cererii, este nursing loc de munca in timisoara care sunt de aşteptat să crească cu o rată răsunătoare de 26% între acum şi până în 2020.

Dacă este faptul că calificările necesare pentru a deveni o asistentă medicală în comparaţie cu un medic sunt relativ mult mai puţin şi mai uşor să urmărească sau faptul că Asistentele au mai bine şi mai flexibile de muncă calendarul, oricum mai multe şi mai multe persoane sunt optează pentru a deveni asistenţi medicali din întreaga ţară.

De fapt, atât de mult este cererea pentru asistente medicale înregistrate, care l-a dus la un deficit major de asistente medicale Bună, astfel dând cale de a conceptului de turism nursing.

locuri-de-munca-1

Ce sunt Travel Nursing loc de munca in timisoara

Ca o asistentă medicală de călătorie va avea opţiunea de a lua o misiune medicală oriunde, fie că este vorba de mii de mile de acasă sau din oraşul tău în sine. Aceste locuri de munca asistenta vă oferă flexibilitatea de a lucra în diferite oraşe şi ţări. O companie de turism nurse va prevedea totul chiar de la dumneavoastră de locuinţe la asigurări, a continuat educaţia şi sprijin clinice. Caracteristica principală fiind că aceste loc de munca in timisoara sunt temporare şi nu neapărat pot exista în vecinătatea dumneavoastră.

O călătorie tipic asistenta postului ar astfel destul de mult fi la fel ca o asistentă medicală înregistrată regulate sau aliat de sănătate profesională. Numai ca o asistentă medicală de călătorie munca ta va fi limitată la câteva săptămâni într-un anumit loc, post pe care puteţi lua o nouă misiune într-un loc complet nou.

Ce ar trebui să facă pentru a I se aplică pentru loc de munca in timisoara de o asistentă medicală de călătorie?

Obţine un grad asociat

Câţiva ani de experienţă ca înregistrate asistentă medicală / dializă asistentă medicală / asistentă medicală medic / kinetoterapeut/ergoterapeut/asistenta manager

Dorinţa de a călători şi de a muta fiecare câteva săptămâni

De ce călătorie Nursing?

Travel nursing este interesant și bine plină de satisfacţii. Este perfect pentru cei care se bucura de călătorie şi explorarea locuri noi, sau cei care se bucură de libertatea lor şi de a dori să lucreze în ritmul lor propriu.

În plus asistente medicale de călătorie au o oportunitate de a extinde setul lor de calificare şi să înveţe cum să lucreze într-un cadru clinic diferite, astfel făcându-le mai competente şi a căutat după în industrie.

Asistente medicale de călătorie, de asemenea, platit mai bine şi bucuraţi-vă de mai multe avantaje cum ar fi pachete gratuit de locuinţe şi de asigurare, care este adesea luate de îngrijire de călătorie companii care alăptează.

Cât de mult face asistente medicale de călătorie?

Misiuni de asistentă medicală de călătorie de obicei dura intre 8 – 13 saptamani. Mai scurt cesiune, este cea mai mare plata. Misiuni mai aduce siguranţa locului de muncă mai mare dar mai mică de plată. Oricum, asistente medicale de călătorie face o medie de $ 75,000 an, salariul mediu pe oră fiind 40 dolari. Plata poate varia în funcţie de locaţie şi de specialitate.

Asistente medicale de călătorie în comparaţie cu asistente medicale înregistrate, care face aproximativ 64.000 dolari pe an la un salariul mediu de la 31 $ pe ora, face astfel o cantitate semnificativ mai mare de bani.

De asemenea, asistente medicale de călătorie sunt eligibile pentru plata orelor suplimentare şi bonusuri la fel ca regulate de asistente medicale înregistrate. Cele mai multe asistente medicale de călătorie, de asemenea, obţine locuinţe indemnizaţiile şi beneficiile de sănătate şi wellness.

Turism nurse loc de munca in timisoara sunt astfel ideal pentru toţi cei care doresc să fie o parte din industria de medicamente, face mai mulţi bani decât asistente medicale înregistrate şi sunt deschise pentru a se deplasează în oraşe fiecare câteva săptămâni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *