Ce avantaje exista la centralele termice Vaillant?

Energia solară este cel mai cunoscut pentru utilizarea energiei solare pentru a produce electricitate. Energie solară, cu toate acestea, a fost folosit pentru mult mai mult timp pentru a încălzi apa si case de mult pentru generarea de electricitate.

Solar Power pentru încălzirea apei

Sistemul de centrale termice Vaillant in condensatie a apei calde constă dintr-un rezervor exploatație, un colector solar și echipamente pentru a circula apa. Sistemul de centrale termice Vaillant in condensatie a apei calde poate fi un sistem direct sau una indirectă.

În sistemul directă, apa care curge prin colector este încălzită. În sistemul indirect, fluidul încălzit în colector este trecut printr-un schimbător de căldură în Cisterna de stocare Încălzirea apei potabile în rezervor. Cisterna de stocare doar deține apa care a fost încălzit, sau este încălzit.

Colectorul solar, care este de obicei situat pe acoperiș încălzește apa. În mod normal, colectorul este o cutie subțire, dreptunghiulară, care are o serie de conducte care trec prin ea, vopsit negru pentru absorbția maximă de căldură. Apa care trece prin aceste conducte negre se încălzește.

Pentru circulatia apei, există fie o pompă cu motor mic, sau se realizează prin convecție, în cazul în care se ridică de apă caldă și se scufundă apa rece. Pentru a realiza circulație prin convecție, Cisterna de stocare este plasat deasupra colectorului, astfel încât apa se ridică în rezervor holding, cum se încălzește și apa rece scufundă în jos să fie încălzit. O pompă de putere mică poate fi de asemenea utilizat pentru a circula apa.

centrala-termica-39

De centrale termice Vaillant in condensatie a apei pentru uz casnic prin intermediul energiei solare are sens, deoarece este disponibil pe tot parcursul anului. Acest lucru economisește costuri te utilitate pe de centrale termice Vaillant in condensatie a apei, ceea ce reprezintă o medie de 40 la sută din costul total de utilitate de uz casnic.

Solar Power pentru Clădire de incalzire

Soarele, în mod natural, se încălzește clădiri. Acesta poate fi, de asemenea, face prin design deosebit de construcție, sau prin utilizarea de colectoare solare. Centrale termice Vaillant in condensatie solară pasivă are loc în fiecare structură, dar pot fi maximizate atunci când o clădire este special conceput pentru a capta caldura soarelui. Aceasta implică utilizarea unor materiale speciale în podelele și pereții clădirii pentru a stoca căldura soarelui.

Cladirea este amenajata cu cât mai multe ferestre posibil cu care se confruntă în direcția soarelui. Acest lucru înseamnă că, în emisfera nordică ferestrele sunt orientate spre sud, iar în emisfera sudică, cu care se confruntă la nord.

În cazul în care se utilizează un colector solar, aerul este trecut prin ea să-l încălzească, apoi aerul încălzit este trecut în casă. Panoul solar este de asemenea folosit pentru a încălzi un lichid, care este apoi trecut prin conductele, care sunt adesea prevăzute sub podeaua casei, încălzirea sa. Rezultatul: Căldura confortabil, liber și natural.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *