Cum gasim o casa ieftina de vanzare?

Există mai multe moduri creative de a vinde case ieftine rapid, fără a fi nevoie să se bazeze pe metodele traditionale, cum ar fi listarea cu bunuri imobiliare.

Cele mai multe dintre aceste metode va depinde desigur de situația ta, dar face munca. Totul depinde de cât de creativ esti dispus pentru a obține și ce tip de casa în care sunt de vânzare!

Vindem-te cu un Open House – Acest lucru va dura ceva de lucru pe partea ta, dar multe persoane se simt mai confortabil atunci când, la un Open House. Știu că atunci când am fost în căutarea pentru o casa, case deschise au fost o modalitate foarte bună de a cunoaște zona și să fie, de asemenea, un pic băgăcios!

Veți primi o mulțime de “lansatori de anvelope”, care sunt de fapt vecinii, care sunt oarecum băgăcios și doresc să vadă ce ați făcut cu locul. Dar sunt șanse ca vei primi persoane interesate prea, care se bucura de o casă deschisă ca acolo nu este același ca și pressue cu “unu la unu”.

Angaja un inspector – Ai nevoie pentru a începe prin curățarea într-adevăr în casă, și de a face orice reparatii si fixups. Acest lucru este foarte important. Cel mai bun mod de a începe acest proces, este de a fi pro-activ și angaja un inspector acasă calificat. Da, acest lucru te va costa în față, dar vi se va administra un raport. Pe acest raport vor fi lucruri care au nevoie de reparații și ceva care poate fi provenind cauza pentru reparații.

Face, reparațiile necesare, și să păstreze acest raport, astfel încât să puteți arăta potentialii cumparatori grave pe care le-ați făcut o inspecție de către un inspector calificat și s-au făcut reparații la casă. În acest fel, dacă acestea nu ajung angajarea lor inspector, puteți fi siguri că nu vor găsi nimic nou, iar potențialul cumpărător va simti mult mai încrezători în casă, în special dacă este unul mai vechi.

Etapa Casa – Puteți face acest lucru singuri. Scapa de orice mobilier suplimentar, prin închirierea o unitate de stocare. Puteți obține aceste lunar, și bycleaning cât mai mult spațiu de stat în construcții excelentă, după cum puteți va oferi camerele tale un aer mai mare. Să ia în jos fotografii, și se lasă pereții cu doar câteva piese de artă.

Vopsea cele mai multe camere o culoare neutra, cum ar fi bej, fildeș sau galben pal, mai degrabă decât o culoare mai profundă care poate face o cameră simt mai mic și întunecat. Proprietarii de a fi, probabil, va pune propria lor rămâne pe el oricum, dar în acest fel ei nu trebuie să-l faci imediat.

Găsește toate documentele care se referă la Casa – Cum ar fi facturile electrice și facturile de gaz, precum și facturi fiscale, de exemplu, astfel încât să poată vedea costurile de funcționare ale acestei case.

Vorbeste cu avocatul dumneavoastră despre ceea ce aveți nevoie să știți despre vanzarea casă particulară ta. În Ontario, potențialul cumpărător va trebui să creați o “ofertă de a cumpăra” prin propria lor avocat, așa că este bine să știți înainte de timp, cât de cumpărare ar trebui să meargă atunci când vând privat.

Atunci când achiziționează ultimele casa noastră. Noi de fapt lovit de cineva la o casă deschisă, încercând să decidă ce să prețurilor propria casă la. Noi le-a urmat la acest acasă și, după inspecție a hotărât să facă doar ceea ce ne-am dorit. Am chicotit la prețul corect, atunci și acolo, și apoi a făcut o listă de lucruri pe care ar fi incluse și amândoi am fost de acord să.

Apoi ne-am dus la avocatul nostru cu lista și adresa juridică, și a avut o “ofertă de a cumpăra” legal creat, care apoi le care le sunt livrate, iar avocații au avut grijă de restul. Nu au existat taxe imobiliare implicate la toate, doar taxele legale obișnuite.

constructie-casa-14

Comisia scăzut Real Estate – Există multe servicii în jurul valorii de acum, care vă va ajuta să-și vândă case ieftine pentru un comision redus. Totul depinde de cât de mult din munca pe care sunt dispuși să facă.

Din experiența personală, am găsit un ziar local nu funcționează într-adevăr, dacă nu sunt de publicitate o OPEN HOUSE și a pus Vanzare privată lângă aceasta, astfel încât acestea să știu că este vândut de către tine și nu bunuri imobiliare. Pentru a afirma doar o casă, e de vanzare, nu pare doar pentru a primi apeluri.

Garage Sale – Nu, nu va vinde case ieftine într-o vânzare de garaj, dar este o modalitate de a obține potențialilor cumpărători pentru a vedea casa. Puteți avea un semn spunând Casa de Vanzare pe gazon din fata ta la vânzare garaj, iar în cazul în care puteți găsi ajutor pentru a doua zi la om vânzarea garaj, puteți avea, de asemenea, acest lucru ca pe o zi casă deschisă.

Tot ce trebuie este un client serios. Da, veți primi mai multe “lansatori de anvelope”, dar șansele sunt că va exista un cumpărător serios acolo.

Word of Mouth – permite membrilor familiei și co-lucrătorilor știți că sunt de vânzare case ieftine privată și dacă sunt interesați să-ți spun. Din gură în gură funcționează destul de bine. În cazul nostru un membru al familiei a cumpărat casa noastră. Atâta timp cât totul se face legal și în față fără surprize adaos, se va merge până la capăt fără cârligele.

Pret ea bine – Asigurați-vă că faci temele pe prețuri case ieftine. Dacă doriți să-și vândă repede, apoi modul evident este de a oferi un preț mai bun, dar asigurați-vă că și lista bune calitati de case ieftine, cum ar fi aproape de școli și cumpărături ca prețul competitiv și merită verificat.

Din moment ce nu va fi plata taxelor imobiliare, atunci vă puteți permite să renunțe la pret un pic, dar au o linie de fund în minte, astfel încât, dacă cineva începe negocierea, că știți cel mai mic va merge. Tu si partenerul tau trebuie sa fie pe aceeași pagină pentru aceasta.

În al treilea rând Partidul Evaluator – Am cautat pe cumpărători privați înainte, și de multe ori s-au constatat ca acestea sa fie prea mare. Nu te emoțională despre case ieftine. Acest lucru este de afaceri, iar în cazul în care doriți să stați competitiv, este în valoare de având un evaluator terț să știi cât de mult este cu adevărat în valoare în piață direct.

Un evaluator va costa câteva sute de dolari, dar își fac temele și ei nu lucrează pentru companii imobiliare, acestea sunt propria companie și vă va oferi un pret realist.

Dacă doriți să faceți acest lucru tine, există modalități creative de a vinde case ieftine, trebuie doar să fie pregătite pentru a fi mâinile pe și implicate, dar puteți economisi timp și bani în cele din urmă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *