Avantajele si dezavantajele implanturilor cu silicon

În octombrie 2006, Health Canada a făcut o mişcare controversate şi ridicat restricţii privind utilizarea de implanturi silicoane pentru public. Înainte de această dată, implanturile de implanturi silicoane pentru mărirea sânilor, cunoscut ca un loc de muncă boob, doar au fost disponibile pentru un anumit număr de oameni în Canada, sub supravegherea strictă a profesioniştilor din domeniul medical din anul 1992.

Mutare schimbat dramatic domeniul chirurgiei cosmetice, oferind un nou tip de implant pentru boob locuri de muncă, care este acum considerat mult superioară în sale estetice decât omologul său salină.

Implanturile de implanturi silicoane sunt nu ceea ce au fost odata. Astăzi implanturi silicoane au fost adaptate de sân implant de producători pentru a imita simt natural de sân, şi caracteristici de precauție care reduce drastic riscul de scurgere şi efectele negative legate de sănătate. Umplere a acestor implanturi silicoane este de obicei realizate de un implanturi silicoane, care este în formă de gel coeziv. În cazul în care shell este rupt, umplutura nu alerga; mai degrabă, ea pur şi simplu rămâne intactă. În timp ce de înlocuire este încă necesară în caz de rupere, nu sunt relativ nici efecte secundare adverse legate de sa “scurgere”. Acest implant de gel coeziv, disponibile într-o varietate de forme si dimensiuni, este obicei menţionată ca un “gummy bear” implantului datorită texturii sale.

În timp ce Health Canada a aprobat implanturile de implanturi silicoane pentru public, acesta este monitorizarea îndeaproape folosirea lor. Există linii directoare care trebuie urmate în cazul în care un medic decide să ofere implanturi silicoane pentru un client de pe boob locuri de muncă. Unele importante includ următoarele:

531feac695f9cf7309000000

Pacienţii trebuie făcute conştient de faptul că nici un implant mamar este bun pentru viaţă, care include saline implanturi silicoane, precum şi.

Produce de implanturi silicoane mamare trebuie să prezinte un raport pe produsele lor în fiecare an. Acest raport trebuie să includă rezultatele de cercetare, precum şi rapoartele transmise de profesioniştii din utilizarea lor. Un registru de implantul mamar naţionale va fi înfiinţat de sănătate din Canada pentru a monitoriza eficacitatea şi siguranţa de boob locuri de muncă în întreaga ţară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *