Cele mai bune ambalaje de carton

O problemă majoră întâmpinaţi ca o pisică proprietar implică pisicii utilizarea (sau non-utilizare) de ei litter cutii ambalaje carton. Aceasta este probabil una dintre cele mai frustrant problemele care apar în îngrijirea pentru pisica ta noi. Ai cumpara o cutii ambalaje carton, adesea unul scump, umple cu gunoi de bună calitate, şi apoi găsi al tău pisică defecat sau altceva urinat undeva in casa. Chiar mai frustrant este atunci când descoperi că pisica ta + are ei afaceri + lângă litiera, dar nu în el.

Desigur, aţi luat pisica la veterinar care a pronunţat-o + sanatoasa +. Deci, te-am exclus orice indispoziţie fizice. V-aţi schimbat gunoi; te-am curatat caseta. Le-aţi făcut-vă că nici o altă pisică se întâmplă într-o cutii ambalaje carton.

Şi totuşi, ea este încă o fac + încă aveţi probleme:

+ pisica ta se întâmplă undeva in casa

+ pisica ta va alături de caseta de gunoi

+ pisica ta se întâmplă în jumătate şi jumătate afară

Ultimă posibilitate pot fi adesea rezolvate de către obţinerea o cutii ambalaje carton mai mare: ceva care seamănă cu o cadă că pisica ta poate încă obţine în şi afară de fără probleme prea mult, dar vom limita scaunul (nu cat) sa cada.

Dar dificultăţile primele două adesea rămân. Ce ar putea fi problema? Aş dori să prezinte un răspuns posibil intr-un cuvant: din PLASTIC. Cele mai multe cutii ambalaje carton de gunoi, indiferent cum elabora sau scumpe, sunt realizate din plastic unul sau altul.

Materialele plastice sunt polimeri + imens molecule făcute de chimic + înşirare împreună + mai mică moleculară de unităţi. Uneori, unităţile sunt toate identice, uneori acestea variază în componenţa şi reapar cu o oarecare regularitate. Cu toate acestea toate materialele plastice sunt + compuşi organici +.

În cazul în care aţi uitat dumneavoastră Liceului de chimie, compuşi organici sunt în primul rând alcătuite din Carbon şi hidrogen, uneori cu alte elemente precum azot, fosfor sau sulf aruncat în.

Materialele plastice folosite în construirea cele mai ieftine cutii ambalaje carton de gunoi pisica sunt relativ flexibil + ele pot fi uşor îndoit. Când veţi ridica dumneavoastră să-l curăţaţi, veţi găsi o aplecare ca tu să-l afară pe uşă. Este compus din un plastic flexibil.

Plastic flexibil sunt realizate astfel prin adăugarea de ceea ce a numit + plastifianţi +. Plastifianţi sunt mici molecule organice, de obicei, ftalat esteri care sunt adăugate la polimer pentru a creşte flexibilitatea.

Alte cutii ambalaje carton de gunoi, în special în sine, de curăţare nu sunt atât de flexibile. Deoarece acestea sunt auto de curăţare, ei nu sunt concepute pentru a fi preluat şi, în general, sunt construite din mai multe părţi mai mici, mai greu, din material plastic.

69d4690c537038b5167e96d7f7a25cad

Materiale plastice greu sunt formate în forme (forme plastic turnat, unde se întăreşte şi ia forma). Forme mai întâi sunt acoperite cu un + presă + agent pentru a permite eliminarea din partea din plastic de mucegai mucegai + altfel ar stick la el şi rămâne acolo.

Ambele materiale + plastifiant şi agent de presă mucegai + rămâne ca un reziduu (sau în) din material plastic. Şi ambele materiale poate + outgas +, care este, a lansat în aer, imediat după caseta de gunoi a fost fabricat, şi, în cazuri de plastic flexibil, de atunci încolo.

Deci, dacă aţi încercat totul pentru a induce pisica ta să + merge + în ei litter cutii ambalaje carton şi nimic nu a funcţionat, ar putea fi că pisica ta este sensibil la plastifianţi sau agenţii de presă mucegai utilizate la fabricarea ei litter cutii ambalaje carton? Chiar dacă nu pot mirosi nimic, poate al tău pisică poate.

Plastic este practic un material nefiresc. Acesta nu a fost găsit în natură, înainte de om a sosit şi a început să facă containere de unică folosinţă alimentare şi cutii ambalaje carton de gunoi, şi nu a fost un factor în evoluţia de pisici.

Poate al tău pisică este sensibil la aceasta, şi este de a face vă conştienţi de faptul că de defecare undeva, departe de această sursă de disconfort. Sau poate că din plastic este declanşarea unele comportament nefiresc în pisica ta, cauza ei de a defeca în jumătate şi jumătate afară.

Încercaţi să schimbaţi materialul de litiera. Încercaţi o cutii ambalaje carton de sticlă. Dar, vă spun, nu sunt toate casetele de gunoi de sticlă de vânzare! Unde a putea I a lua unul?

Am mers la sticlă acum ceva timp de conversie un vas de copt superficială într-o cutii ambalaje carton. Soţia mea a folosit-o pentru coacere cartofi franţuzeşti şi am involuntar apucat-o pentru o utilizare diferite, de mult la ei.

Acordate, un vas de copt este superficial şi gunoi este aruncat cu uşurinţă de o pisica de sapat, dar am loc ziar sub ea (nu un covoraş din plastic), pentru a prinde gunoiul aruncat. Am deţinut două pisici în succesiune acum, şi nici nu a avut o problemă + face lor fapta + altundeva.

Deci, încercaţi-l. Desigur, se subînţelege că, odată ce conversia vasul de copt intr-o cutii ambalaje carton de gunoi, acesta este sfârşitul de folosind-o pentru a găti cartofi franţuzeşti pentru invitatii tai, când vor veni pentru cina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *