Cele mai bune site-uri cu locuri de munca

Dacă doriţi să obţineţi un loc de muncă în conducta de afaceri, se uita la site-ul corect. Un loc de muncă conducta plăteşte bine, dar, împreună cu care vine pericolul, şi izolare. Fiţi pregătiţi să facă sacrificii, dacă aceasta este linia de muncă sunteţi interesat. Există o mulţime de cerere pentru conducte noi în Statele Unite, sunt atât de site-uri de joburi.

Primul lucru înainte de a te considera un loc de muncă în conducta de afaceri este de a cunoaşte diferitele tipuri de conducte. Există 3 tipuri de conducte

1. Petrol conducte

2. Conducte de gaze naturale

3. Produsul conducte

Aceste tipuri de tevi de constructii necesită multe tipuri de competenţe. Figura care aptitudini posezi va fi util în conducta de afaceri. Conducte trebuie să fie construit foarte atent ca acestea vor fi transportă elemente diferite, cum ar fi apa, petrol, combustibil, lubrifianţi, benzina, etc. Conductele de petrol sunt de obicei modul doar fezabil pentru volume mari de teren de transport pe distanţe lungi. Va fi deschideri chiar de la manager de constructii sudori şi şoferii de camioane. A se vedea în cazul în care puteţi potrivi. Conducta de site-uri de joburi care le găsi va fi cea mai mare parte în zonele îndepărtate şi rurale. Este posibil să nu vedeţi familia şi prietenii pentru luni împreună. Asa ca tine-te pregătit mental în cazul în care acest lucru se întâmplă. Unele conducta de site-uri de joburi poate mai aproape de casa ta, sau pot permite weekend off, poti sa te uiti pentru aceste site-uri de joburi, precum şi.

cautare-locuri-de-munca

CONDUCTA DE PROBLEMELE DE SIGURANŢĂ

Conducta de transport este transportul de bunuri prin intermediul unei conducte. Cu ajutorul conducte lichid, gaze şi, uneori, de aer comprimat sunt trimise. Substanţele cele mai valoroase trimis prin conducte sunt petrol, combustibili, gaz natural etc. Conducte de onshore si offshore sunt o ieftine şi o modalitate uşoară de a transporta substante la un loc la altul. Conducte trebuie să fie corect construit, exploatate şi întreţinute pentru siguranţa de conductă de lucru echipajului, precum şi publicului larg. Prin urmare, este de maximă importanţă pentru a observa probleme de siguranţă, atunci când este vorba de construirea, menţinerea, de exploatare, manipulare sau dezafectarea conducte.

MAH conducte, conducte de pericol de accident Major, de asemenea, cunoscut sub numele, sunt cele care transporta uleiuri, substanţe chimice şi alte gaze. Aceste substanțe sunt clasificate ca periculoase şi trebuie să fie manipulate cu extremă prudenţă. Au nevoie de documente speciale, cum ar fi

1. Notificare regimului

2. Documentul de prevenirea accidentelor majore

3. Aranjamente pentru situaţii de urgenţă

Conducte de companii sunt complet responsabil pentru siguranţa şi fiabilitatea de propriile lor conducte. Pentru conducte subterane, permisiunea corespunzătoare este necesar la autorităţile de stat înainte de a începe orice sapat. Birou conducte de securitate (OPS) este responsabil pentru asigurarea siguranţei de conducte de energie America.

Ori de câte ori sunt construite nou conductele de petrol, operatorii trebuie să lucreze cu statul şi agenţiile federale permisiunea, în primul rând responsabile pentru protejarea mediului şi a faunei sălbatice. Lucrătorii sunt protejate de securitate şi sănătate administraţie (OSHA). Ei avea grijă de toate problemele de risc, formare, etc. Aproape toate aspectele legate de operaţiunile de afaceri şi conducte de conducte sunt reglementate.

Facilităţi, inclusiv terminalele de conducte şi rezervoare se încadrează în cerinţele locale pe baza codurilor publicată de National foc protecţie Association (NFPA). Conducte de tarife taxa pentru transportarea serviciile pe care le oferim sunt supravegheate de Federal energie reglementare Comisiei (FERC). Ele încurajează colaborarea cu conductă de siguranţă părţi interesate, care include personalul de urgenţă, operatorii de echipamente grele, stat şi administratorii locală şi publicului larg.

Ei au, de asemenea, avea grijă de aspectul de mediu prietenos. Aspectul de siguranţă a conductelor a îmbunătăţit considerabil în ultimii 30 de ani. Decese şi leziuni din industria de conducte sunt un eveniment foarte rar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *