Proiectele caselor moderne la cele mai bune preturi

Zoey este stereotipă caracterul “Mary Sue”, din ce în ce mai mult și mai perfect ca carte continuă și a descoperi noi puteri în acest moment exact acestea sunt necesare.

Zoey se trezeste cu trei interese de dragoste grele; dintre care unul este un profesor de adult, care este mult mai veche decât ei șaisprezece ani. Pentru un roman Young Adult, această situație lasă cititorul cu un gust neplacut in gura lor.

Proiecte de case modern de noapte de cazare 2 este cel mai slab din serie, dar din fericire pentru Proiecte de case modern de linia de noapte se face mai bine.

proiecte-de-case-cu-terase-acoperite-covered-porch-house-plans-8

Zoey Redbird, cel mai puternic tinerei vampir la Proiecte de case modern de noapte școlii vampir de finisare, este din nou în trădată: Proiecte de case modern de Noapte Book 2.

Trădat continuă de direct în cazul în care povestea sa oprit în marcate. Zoey este acum în control al Fiicelor întuneric, și se trezește bat pentru cercetare ritualuri mai pozitive pentru grup, precum și de înlocuire toți oamenii care reprezintă cele cinci elemente în timp ce turnarea unui cerc. Nu numai că, legăturile care ei se leagă la fostul ei iubit uman Heath cresc mai adânc, la fel ca sentimentele ei pentru superba vampir tinerei Eric de noapte. În ciuda presiunii se simte, Zoey găsește un timp de fericire și un sentiment de apartenență, în cele din urmă.

Ca în cazul în care are doi iubiți nu a fost de ajuns, un anumit profesor seducător începe să ia un interes serios în Zoey. În timp ce sentimentul comun îi spune să păstreze distanța, ea are prioritate față de instinctele ei naturale și se trezește atras de profesor. Fiind că aceasta este un roman Young Adult, s-ar putea crede că (feminin) Autorii ar straduim un pic mai mult pentru a avea Zoey fi mai mult de un model și reține se un pic mai mult atunci când vine vorba de colectarea de un harem de prieteni.

Înainte de mult timp, unii dintre prietenii Heath încep să dispară, iar Zoey are suspiciuni înfricoșătoare că la Proiecte de case modern de noapte este implicată într-un fel. Chiar mai alarmant, Zoey începe să întreb despre Preoteasa Neferet de mare, iar dacă ea este cu adevărat de la Zeita Nyx.

Totuși, Zoey pare a depăși magic tot ceea ce este aruncat la ea, și doar atunci când totul pare să meargă bine, tragedie lovește grupul ei de aproape de prieteni. Aceasta începe un vârtej de vânt de evenimente care răspunde la multe întrebări, dar, de asemenea, ridica altele noi; rezultând în Zoey afle că ea a fost trădat de unul dintre oamenii ea vin la cea mai mare încredere.

Trădat: Proiecte de case modern de noapte de cazare 2 este cu siguranta cea mai slaba carte din serie. În timp ce plotline în sine este puternic și plin de răsturnări de situație și se transformă, Zoey suferă de un caz grav de “Mary Sue”. Fiind că unul dintre autorii cărții este un profesor de limba engleză și Creative Writing, ai crede că ar avea mai multă grijă, pentru a evita capcanele face un caracter “Mary Sue”. Acesta este un personaj care, mai degrabă decât imaginind moduri de a rezolva probleme în utilizarea talentele și aptitudinile pe care le are deja, pur și simplu dezvolta noi talente și abilități la fața locului, care permite să triumfe imediat în orice conflict. Acest caracter “perfect” devine mai mult și mai de necrezut, și ca urmare întreaga carte începe să se destrame. Cititorul va găsi ea ochii peste cap și fiind în imposibilitatea de a continua să suspende neîncredere a se cufunda în lumea romanului.

Totuși, în ciuda defectelor sale evidente de Zoey ignorând ceea ce îi spune sens ei comune și care suferă de sindromul Mary Sue, cititorii ar trebui să împinge prin această carte. Echipa de mamă-fiică și-a autori continuă să își îmbunătățească abilitățile de scriere de-a lungul seriei, și întreaga linie de Proiecte de case modern Nopții romane înțeleg mai bine. Multe elemente importante grafic sunt aduse la lumină în trădată că următoarele cărți din seria depinde, deci această carte nu este de a fi ratat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *